Metsän ja järven syleilyssä

Hannusjärven asuinalue edustaa rauhallista mutta modernia asuinympäristöä, jonka infrastruktuuri vastaa nykypäivän vaatimuksia. Merellisessä ja luonnonläheisessä ympäristössä pääset nauttimaan rauhallisesta alueesta lähellä kaupungin palveluja.

Hannusjärvellä voit kokea olevasi lähellä luontoa. Metsän ja meren ympäröimällä Espoonlahden alueella on erinomaiset ulkoilu- ja harrastemahdollisuudet. Elämä Hannuksessa tarjoaa hyvän vastapainon pääkaupungin nopealle elämänrytmille. Alueella sijaitsee Hannusjärvi, jossa on mukava käydä ilta- tai aamu-uinnilla. Järven alueella on merkittäviä luontoarvoja, ja se on myös tärkeä virkistysalue. Alueella voit nauttia luonnosta ja vuodenajoista omasta kodistasi käsin. Rentoutusta voi tarjota myös sienestys tai marjastus lähimetsässä.

Sijainti ja palvelut

Hannusjärvi sijaitsee Länsiväylän varrella Espoonlahdessa. Rakennuspaikka sijaitsee Hannusjärven asuinalueella, joten pääsy Länsiväylälle on todella sujuvaa. Yhteys Helsinkiin Länsiväylää pitkin sujuu 15-20 minuutissa, ja esimerkiksi lentokentälle ajo kestää noin 30 minuuttia Kehä III:a pitkin. Alueen yhteydet paranevat entisestään, kun Espoonlahden metroasema valmistuu noin 1,2 km päähän rakennuspaikasta. Bussilinjat ovet n. 500m päässä.

Alueella on paljon julkisia palveluita kuten useita päiväkotia ja kouluja. Lähimmät kaupat ovat noin 10 minuutin kävelymatkan päässä. Espoonlahdessa lähin kauppakeskus on Pikkulaiva n. 1,5km päässä ja lähin ruokakauppa Lidl Nöykkiö ja S-market Kivenlahti. Suurempi ostoskeskus löytyy Isosta Omenasta vain 10 minuutin ajomatkan päästä. Martinkallion alakoulu sijaitsee n. 600m ja Espoonlahden koulut n. 1km päässä. Lähistöllä on myös useita päiväkoteja.

Lähialueella sijaitsee myös uimahalli, jäähalli, jalka- ja pesäpallokenttä, ratsastustalli, useita sisäliikuntapuistoja ja kuntokeskuksia, tanssistudio, kirjasto, terveysasema, apteekki, paloasema ja venesatamat. Urheilupuistoon n. 1km.Bigger map