Hannus Hills – linjakas arkkitehtuuri ja toimivat pohjaratkaisut

Rakennettavat omakotitalot sijoittuvat rauhalliseen ja luonnonläheiseen ympäristöön, pienkadun varrelle. Kaikki talot ovat avaria ja valoisia. Ilmansuunnat on otettu suunnittelussa huomioon, joten tilan valoisuus ja käyttömukavuus on maksimoitu. Avaruuden tunnetta lisäävät olohuoneen ja keittiön suuret ikkunat sekä upea terassi. Rakennusalustana on vankka kallio, joka on myös käytännössä helppohoitoinen.

Hannus Hills -projektin arkkitehtisuunnittelusta vastaa moderniin suunnitteluun erikoistunut sisustusarkkitehti Teemu Saukkonen, jonka töihin lukeutuu runsaasti yksilöllisiä taloja ja sisustuksia ympäri Suomea. Saukkosen loistaviin työnäytteisiin voi tutustua sisustusarkkitehtitoimisto Saukkonen + Partners-kotisivuilla.

Hannus Hills -talojen suunnittelussa on kiinnitetty erityisestä huomiota toimiviin pohjaratkaisuihin ja luonnonvaloa ja maisemaa hyödyntäviin ajatuksiin. Selkeä ja puhdaslinjainen design yhdessä laajojen lasipintojen kanssa muodostavat modernin kokonaisuuden, jossa luonto on läsnä.

Tutustu talomalleihin tästä.

Moderni puutalo luonnonmukaisista materiaaleista

Honkatalot on erikoistunut moderniin puurakentamiseen ja rakentaa Hannus Hillsin runkorakenteen suomalaisesta tehtaalla valmiiksi mitatusta puusta. Honkatalot on design-rakentamisen edelläkävijä ja on tunnettu laadukkaasta ja kestävästä puurakentamisesta. Ekopuutalo on allergiaystävällinen ratkaisu, jossa hyvä sisäilma on vakio.

Huntonin puukuitutuotteet viimeistelevät Hannus Hills talojen runkojen terveellisen ekorakenteen, jolloin koko rakenne katon vesieristystä lukuun ottamatta on puuta tai puukuitua. Näin rakenne elää ja hengittää sekä tasapainottaa sisäilman kosteutta vuoden aikojen mukaan. Rakenne on siten myös kosteusturvallinen.

Rubio Monocoatin tuotteilla viimeistellään talojen ulkoverhous. Rubio Monocoatin täysin päästöttömän ja luonnollisen öljyn nano-aineosat reagoivat puun kuitujen kanssa, jolloin öljy ja väripigmentti kiinnittyvät puun ensimmäiseen pintasolukkoon mikrometritasolla. Talon ulkoverhous on luonnollinen ja pitkäkestoinen.

Tutustu talovalmistajaan: